Tag Det Anerkendte 8 Ugers Mbsr ForløB > Mindfulnesskursus Med Effekt Tickets, Multiple Dates

mindfulnesskursus

Et kendskab til mindfulness vil med det samme give overskud i hverdagen, og i sidste ende føre til målbare forbedringer i organisationen. Kan indgå i et uddannelsesforløb Kurset Mindfulness er henvendt både ledere og medarbejdere, som gerne vil reducere deres stressniveau og opnå større tilstedeværelse i nuet.

Indhold I Kurset


I den type arbejdsdag er mindfulness et værdifuldt værktøj til at tømme hovedet for tanker, så de ikke løber løbsk. Og her er mindfulness et unikt redskab at have i sin værktøjskasse. Mindfulness-træningen vil betyde, at man reagerer mere hensigtsmæssigt i pressede situationer, og i stedet stopper op og overvejer muligheder, før man handler. I tilspidsede situationer er denne evne guld værd.
Sænk dit stressniveau allerede i dag Få min guide med 7 nemme vaner, der sænker din stress med det samme og tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet med værdifuld viden om stresshåndtering.
- Effektiv opmærksomhedstræning En hverdag fyldt med mange forskellige opgaver kan nemt skabe forvirrig og i sidste ende lede til stress.
Målet med træningen er at ruste den enkelte til psykisk og fysisk robusthed, i en hverdag med mange forskellige udfordringer. Kurset foregår i "Undergrunden" i små hold med max 12 deltagere. Pris: Pris 2100,-kr for alle 8 uger, som betales inden kursusstart. For tilmelding kontakt: mobil:
Styrker sin evne til at træffe rationelle beslutninger Arbejder mere effektivt i pressede situationer Kommer i balance med sig selv og øger sin livs- og arbejdsglæde Kurset i Mindfulness vil bestå af en vekslen mellem teori og praktisk træning i meditation, visualisering og åndedrætsøvelser. Kursets primære fokus er på dig selv, hvilket kræver mod og vilje fra din side til at turde være til stede i dig selv.
online mindfulness kursus
En del af kurset vil foregå i stilhed; lad derfor din bærbare blive hjemme og sluk mobiltelefonen. Kurset afholdes som internat kursus over 2 dage. Der undervises på følgende tidspunkter: *) Undervisningen slutter kl. 17.30, hvorefter dagen reflekteres over middagen.
  • Jeg kunne inkludere mit arbejde med implementeringen af strategien i selve forløbet"
  • “Mit uddannelsesforløb hos Mannaz har været meget praktisk orienteret, hvilket klart var en fordel.
  • "PRINCE2® Foundation og Practitioner er det mest professionelle forløb, jeg har oplevet"

Lær at tage meningsfyldte pauser og forebyg og reducer hverdagens stress med Mindfulness Føler du dig stresset i din hverdag?. Er dine tanker ofte et andet sted end lige på det du foretager dig? Stress Coach og Mindfulness instruktør Nadia Auda tilbyder et 8 ugers mindfulness forløb med opstart: Mindfulness forløbet er en effektiv måde at tilegne sig en grundlæggende forståelse af mindfulness, samt at reducere sit stressniveau.
Det skerKoncertkalenderGeyser by the Sea Loppemarked på Bryggen Børn & ungeEventkalender for børn og unge Holdtilbud for børn & unge
Du vil som deltager på kurset i Mindfulness opnå større nærvær og indsigt gennem meditation, hvilket giver en øget koncentrationsevne samt bedre kontrol og balance. Rastløse tanker vil blive erstattet af klarhed samt indre retning, og du vil blive langt mere bevidst om dig selv, dine værdier og dine handlinger. Du vil blive bedre til at håndtere og minimere de bagvedliggende årsager til din egen stress, og du vil opleve en følelse af fysisk og mental veltilpashed. Virksomheden får en medarbejder, der:
Kurset er inspireret af Jon Kabat-Zinn, som er professor i medicin, og de metoder som han har udviklet til sit 8-ugers MBSR program. Programmet er en af de mest veldokumenterede metoder til smerte- og stresshåndtering, samt depressionsforebyggelse. Kurset består af 8 sessioner, der hver varer 2,5 timer, samt en lidt længere session, sjette gang, som afholdes i stilhed. • vejrtræknings- og tilstedeværelsesøvelser • forskellige meditationsøvelser, siddende, liggende og gående
• moderat mindfull yoga og afspænding • temaer om stress, negative automatiske tanker og motivation • opmærksomhed på vejrtrækningen • kropsscanning - opmærksomhed på kropsfornemmelser • De syv grundlæggende indstillinger for udøvelsen af mindfulness
Dans & BevægelseSommerdans under åben himmel Lej LokaleKultur og Bevægelse Selskaber og fest i Lysthuset Ledige stillinger i K-I-B for alle 8 uger, som betales inden kursusstart.

forplejning, ophold og konferencefaciliteter, der vil blive faktureret sammen med kursusinvesteringen. Kurset afholdes på Sjælland, nord for København i Værløse samt i Jylland i Aarhus. Videnskabelig baggrund for Mindfulness Hjernens funktioner og hjernebølger